Barnkläder, barnartiklar & leksaker - tips på fina kläder för barn, roliga och/eller pedagogiska leksaker, presenter, bra sajter för föräldrar och därmed också barn + några lekfulla länkar.

torsdag 6 maj 2010

Köpa babyartiklar och leksaker till baby online

Som småbarnsförälder behöver man ofta en massa saker, men saknar tiden att gå och köpa det man behöver. Eller så har man fått ett litet kolikbarn som gör det jättejobbigt att gå och handla. Då är det skönt att det går och handla på nätet.

Pappa & Jag är en lite annorlunda webbutik där du kan köpa babyartiklar online. En butik som även har leksaker för baby.

Jag gillar deras koncept eftersom det sticker ut från mängden. De ger bland annat "tvillingrabatt" för dig med tvillingar eller månglingar. Ju fler barn desto större rabatt. Inte helt fel.

Här finns det mesta man behöver som nybliven förälder och de har ett lite mer eget sortiment jämfört med andra butiker. Hittade där den här söta ekologiska bodyn som man blir glad av.





En annan butik med barnartiklar & leksaker är Oki-doki. Deras huvudsortiment är barnkläde och barnskor på nätet. Jag fastnade för de här sockersöta sandalerna.




Barnartiklar på nätet - fler tips hos www.barnbutikerna.se som är en ny site för alla oss som vill köpa babyartiklar på nätet.

Etiketter: , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida