Barnkläder, barnartiklar & leksaker - tips på fina kläder för barn, roliga och/eller pedagogiska leksaker, presenter, bra sajter för föräldrar och därmed också barn + några lekfulla länkar.

onsdag 18 augusti 2010

Pyssla med barnen!

Vill du hitta på kul saker med barnen men känner att idéerna är som bortblåsta? Kika på nätet för att hitta inspiration. Kolla till exempel in Pappa och Jag, en barnbutik på nätet som har barnartiklar och även pyssel för barn.
Kolla in detta pärlset med delfiner som man kan sätta samman till en fin fönstermobil. Perfekt pyssel för en regnig dag!


Är du i planeringstagen för barnkalas ska du definitivt besöka nätbutiken Kalasbolaget. Där hittar du allt för barnkalaset, från inbjudningskorten till dukning och lekar. Kolla in deras supertuffa Hello Kitty-inbjudan.

Etiketter: ,

fredag 13 augusti 2010

Täck en Fläck och andra Barnartiklar

Barnartiklar på nätet
Roliga saker till barnen och barnrummen hittar du om du besöker Varuhuset Salt. De har massor av härliga barnartiklar på nätet. Du hittar allt från söta små inneskor i mjukt skinn till reflexer, musikskivor och smycken.
En favorit är den oerhört smarta "Täck-en-fläck". En produkt som verkligen lever upp till sitt namn! Täck över alla möjliga fläckar med denna lilla färgglada lapp eller varför inte täcka över ett hål i favorittröjan? Finns i ett flertal färger och designer.

Etiketter: