Barnkläder, barnartiklar & leksaker - tips på fina kläder för barn, roliga och/eller pedagogiska leksaker, presenter, bra sajter för föräldrar och därmed också barn + några lekfulla länkar.

tisdag 18 maj 2010

Söta ekologiska babykläder

Ekologiska babykläder
Visst handlar du ekologiskt till dina barn? Ekologiska babykläder och barnkläder är kläder som är tillverkade av ekologisk bomull eller andra naturmaterial. Att bomullen är ekologisk innebär bla att den är odlad utan kemiska bekämpningsmedel eller andra "konstiga" kemikalier vilket är bra både för den person som plockar bomullen, för den som syr plagget och för användare, det vill säga ditt barn. Fler borde handla ekologiska babykläder och barnkläder nu när det faktiskt finns ett ganska bra utbud av dem.

Kolla till exempel in de fina ekologiska babykläderna hos Grodis och Jag. Tröjan på bilden är av märket Green Cotton och finns i flera fina färger, randigt och enfärgat. Se den och många andra fina ekologiska barnkläder i Grodis och Jags webshop eller i deras butik i Tullinge.

Fler tips på ekologiska butiker hittar du hos Ekotipset - Ekologiska Barnkläder och Leksaker!

Nova Star härliga lekkläder

När jag ser Nova Stars härliga kläder tänker jag på lek! Här har jag plockat ihop ett par sköna set just från Nova Star. För den som gillar rosa och för den som gillar grönt. Det finns andra fina färger och kläder från Nova Star att kombinera med, hos Hippokids som jag hämtat inspiration från. Den rosa Nova Star-hooden är så fin tillsammans med de blå byxorna och den gröna passar fint till de bruna byxorna. Eller tvärtom kanske. Alla kläderna kommer i allafall från Nova Star.

Visst är de mysiga, Nova Stars kläder! Jag vet att barnen älskar kläderna från Nova Star!

Etiketter: , , , , , , ,

torsdag 6 maj 2010

Köpa babyartiklar och leksaker till baby online

Som småbarnsförälder behöver man ofta en massa saker, men saknar tiden att gå och köpa det man behöver. Eller så har man fått ett litet kolikbarn som gör det jättejobbigt att gå och handla. Då är det skönt att det går och handla på nätet.

Pappa & Jag är en lite annorlunda webbutik där du kan köpa babyartiklar online. En butik som även har leksaker för baby.

Jag gillar deras koncept eftersom det sticker ut från mängden. De ger bland annat "tvillingrabatt" för dig med tvillingar eller månglingar. Ju fler barn desto större rabatt. Inte helt fel.

Här finns det mesta man behöver som nybliven förälder och de har ett lite mer eget sortiment jämfört med andra butiker. Hittade där den här söta ekologiska bodyn som man blir glad av.





En annan butik med barnartiklar & leksaker är Oki-doki. Deras huvudsortiment är barnkläde och barnskor på nätet. Jag fastnade för de här sockersöta sandalerna.




Barnartiklar på nätet - fler tips hos www.barnbutikerna.se som är en ny site för alla oss som vill köpa babyartiklar på nätet.

Etiketter: , , , , , ,