Barnkläder, barnartiklar & leksaker - tips på fina kläder för barn, roliga och/eller pedagogiska leksaker, presenter, bra sajter för föräldrar och därmed också barn + några lekfulla länkar.

tisdag 29 september 2009

Present till baby - Barnrumsinredning i doppresent?

Din bästa kompis har fått barn och det är snart dags för dop. Vad ger man i present till en baby som ska döpas?

Silversmycken är ju en klassiker. Men hur kul är det egentligen när en baby får fem halsband i silver och sju sparbössor i rostfritt stål? När jag köper doppresent eller present till en nyfödd baby så brukar jag tänka: "Vad skulle jag själv uppskatta att få i present till min baby?" Det självklara svaret är inte "Halsband i silver" eller "sparbössa". Är det inte roligare med nån söt detalj till barnrumsinredning? Kanske någon liten möbel?

Barnrumsinredning - rosa stolI min hall står en liten trästol som jag fick av min mor när jag döptes. Jag använder den fortfarande - dagligen! Den har sparat min rygg många gånger när jag hjälpt mina barn på med krångliga vinteroveraller eller knutit deras skosnören. En liten trästol eller annan detalj för barnrumsinredning tycker jag är ett bra exempel på en perfekt doppresent! Förutom att det är roligt att ge bort stora saker så är den också användbar i många år.

Om du inte vill köpa just barnmöbler så finns det ju också andra detaljer för barnrumsinredning man kan satsa på som present till baby. Varför inte sköna sängkläder, en fin barn filt en rolig spegel eller en hängare till barnets kommande dagisryggsäck eller utklädningskläder? Att inreda ett barnrum är roligt men kostsamt och det är detaljerna som gör skillnaden!

Så mitt tips till dig som ska gå på dop eller köpa present till baby och sneglar åt smyckesbutiker: tänk barnrumsinredning! Det är kul att ge bort som present och ännu roligare att få! Detaljer till barnrumsinredningen är roliga att spara som minne och de håller ofta att ärvas både till både barn och barnbarn. Barnrumsinredning är helt enkelt en present som räcker lite längre.

Etiketter: , , ,