Barnkläder, barnartiklar & leksaker - tips på fina kläder för barn, roliga och/eller pedagogiska leksaker, presenter, bra sajter för föräldrar och därmed också barn + några lekfulla länkar.

torsdag 22 januari 2009

Bumbo babysitter

Nej det är ingen potta, det är en mycket praktisk babysitter. Ditt barn får redan vid tidig ålder möjlighet att sitta utan att barnet själv är stabil nog att klara av det själv.

Bumbo babysitter är även bra för ditt barns rygg. Bumbo babysitter är speciellt utformad för små barns ryggar, då öppningen för benen sitter högre än barnets stjärt. På så sätt avlastar Bumbo babysitter ryggen dör barnet.

Man kan börja använda Bumo babysitter så snart barnet kan stödja sitt huvud själv, från ca 3-4 månaders ålder. Man kan sedan använda Bumbo babysitter enda upp till barnet är 2-3 år, vissa har svårt att få plats tidigare. Men så länge barnet får plats så tycker dem det är roligt att sitta i stolen.

Bumbo babysitter får absolut inte användas som stol på en vanlig stol, och heller inte som bilstol. Endast användning sittande på marken.

För mer information och beställning besök Busloppan.se återförsäljare för Bumbo babysitter och Rubens barn dockor.



Etiketter: , , , ,