Barnkläder, barnartiklar & leksaker - tips på fina kläder för barn, roliga och/eller pedagogiska leksaker, presenter, bra sajter för föräldrar och därmed också barn + några lekfulla länkar.

måndag 9 juni 2008

Barninredning och barnmöbler

Idag vill jag tipsa om en helt oemotståndlig butik med barninredning och barnmöbler. Cilek Möbler som finns både som fysisk butik i Kista Galleria i Stockholm och som webbutik - www.cilekmobler.se.

Cileks barnmöbler finns i så många olika stilar, färger och former att det finns alltid någon stil som kan passa. Färgerna är fräscha och trevliga och inbjuder till både lek och samvaro.

Flora barnmöbler och barninredning
På bilden: Flora - fräsch barninredning

Hos Cilek Möbler hittar du allt, både barnmöbler och en massa smarta tillbehör som förvaring, barnspärrar och skydd vid sängar, hyllor, garderober - ja, allt som man kan komma på och lite till. Vandra runt i butiken och hitta din favoritstil bland alla möbler för lekfulla barn. Cilek Möbler erbjuder snygg och praktisk inredning både när du vill inreda flickrum och pojkrum, eller kanske ett barnrum som ska passa ett par barn. Eftersom Cilek specialiserat sig på inredning för barn i olika åldrar finns lämpliga möbler och tillbehör för baby, barn och ungdomar - från 0 - 24 år.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,