Barnkläder, barnartiklar & leksaker - tips på fina kläder för barn, roliga och/eller pedagogiska leksaker, presenter, bra sajter för föräldrar och därmed också barn + några lekfulla länkar.

onsdag 26 mars 2008

Fin heminredning för barnkammaren

Idag vill jag tipsa om en barnbutik på nätet - Anskus Kammare! Här hittar du fina och personliga saker som passar heminredning för barnkammare men även personlig och mysig heminredning för hemmet i övrigt. Både praktiska och användbara saker och så lite mer roliga som sätter piff på tillvaron.

De här pallarna föll jag direkt för! Trevliga bara att se på, och praktiska som sittplatser vid behov. Pallarna är tillverkade i återvunnet trä och det gör att varje pall blir unik och får ett lite slitet gammaldags utseende. Mysigt!En änglapålle, vit och vacker med hjärtformade vingar! Ett av alla tips på doppresenter som erbjuds i mängd Anskus Kammare.


Till doppresenten kan du också köpa fina dopkort, till både flicka och pojke förstås.

Ja det var några av dagens tips!




Etiketter: , , , , , ,

måndag 17 mars 2008

Charmigt från House Doctor

Ja, det är faktiskt från House Doctor som dessa små urgulliga ankor i blommigt bomullstyg kommer. Blev lite överraskad för jag har mest sett fina hushållsföremål, korgar och lyktor och sånt från House Doctor, men de här små söta ankfåglarna var lite annorlunda.

Var hittar man sådana små söta saker då? Ja, jag hittade dem hos Cillas Cottage, en ganska nykläckt och alldeles underbar och fräsch webbutik fylld med mysiga inredningsdetaljer. Både för barn, men kanske mest för alla inredningsintresserade vuxna ändå ;)

Etiketter: , , , ,

Roliga gulliga - leksaker från Sebra

Visst är de väl gulliga, dessa härliga roliga nallar från Sebra.
Mjuka goa roliga leksaker som blir favoriter för alla barn. Köp en rosa nalle, en grön eller en blå. Alla är lika charmiga och fina.

Etiketter: , , , , , , , ,